السلام عليکم

pa habaq semua ex-form 6 republic of Mashooreans Penang.. Disebabkan semua dah bertebaran kesarata dunia, so aku rasa dunia maya ni lah antara platform tebaik untuk kita sentiasa keep in touch even it's impossible. Ada antara kita masih berjumpa sampai sekarang dan ada yang terus teputus hubungan dan bawak haluan masing-masing. Maybe disebabkan oleh komitmen.Blog nie untuk kita semua ex-Form 6 kat SMKA AlMashoor (L) Penang tak kira lah geng STPM 2000 or STPM 2001, yang tak sempat ambik STPM pun termasuk skali or member2 lain yang penah hidup dalam zaman kami (Form 5 & 4, The Real BTP). So kalau hangpa ada apa nak bgtau, update perkembangan terbaru, jemput kenduri, hebahan umum, nak promo or kongsi bisnes, nak contact details or apa saja yg boleh diterima akal.. sila lah email ke.. mashooreansform6y2k@gmail.com

The Star is shining Again!

>> Tuesday, 5 April 2011


Tu dia setelah sekian lama tak update, dah melebihi setahun hu hu hu.. (ni semua sopijoe.blogspot.com punya pasai).. aku dah terjumpa balik dia punya admin password..


Nantikan kemunculan semula sedikit masa lagi wokey!!!!

mashooreansform6y2k@gmail.com

0 comments:

  © Blogger templates Sunset by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP