السلام عليکم

pa habaq semua ex-form 6 republic of Mashooreans Penang.. Disebabkan semua dah bertebaran kesarata dunia, so aku rasa dunia maya ni lah antara platform tebaik untuk kita sentiasa keep in touch even it's impossible. Ada antara kita masih berjumpa sampai sekarang dan ada yang terus teputus hubungan dan bawak haluan masing-masing. Maybe disebabkan oleh komitmen.Blog nie untuk kita semua ex-Form 6 kat SMKA AlMashoor (L) Penang tak kira lah geng STPM 2000 or STPM 2001, yang tak sempat ambik STPM pun termasuk skali or member2 lain yang penah hidup dalam zaman kami (Form 5 & 4, The Real BTP). So kalau hangpa ada apa nak bgtau, update perkembangan terbaru, jemput kenduri, hebahan umum, nak promo or kongsi bisnes, nak contact details or apa saja yg boleh diterima akal.. sila lah email ke.. mashooreansform6y2k@gmail.com

The Star is shining Again!

>> Tuesday, 5 April 2011


Tu dia setelah sekian lama tak update, dah melebihi setahun hu hu hu.. (ni semua sopijoe.blogspot.com punya pasai).. aku dah terjumpa balik dia punya admin password..


Nantikan kemunculan semula sedikit masa lagi wokey!!!!

mashooreansform6y2k@gmail.com

Read more...

Bersama Semula...

>> Tuesday, 9 February 2010

السلام عليکم


sebenarnya dah lama dah aku nak boh video ni tapi disebabkan ada diantara kita yg berlainan ideologi dlm meminati jenis music so aku buat tak tau dulu.. tp lepas aku pikiaq balik takpa la hangpa tgk lirik n dgq lagu dia dah la...

nice...





Terkenang, Terbayang,
Tak dapat aku lupakan,
tapi sayang semuanya tinggal kenangan.


teman ku, kasihku,
ku ingin seperti dulu,
bersama menjelajah dunia.


kekuatan, kebanggaan,
bebas dan terus berjalan,
kenangan tak mungkin aku lupakan.


aku harap teman semua
dapat bersama semula
perjuangan kita masih belum pudah

c/o:
kemananya
teman setia
perjuangan…
ku ingin kau semua…
bersama semula…

(ulang c/o)

Read more...

Its Now Officially Launched

>> Monday, 18 January 2010

السلام عليکم
































Ni hasil nukilan sahabat kita abg Ajun @ Wan @ Fazrul @ Azdi..
So sapa-sapa yang berminat untuk memiliki buku ni silalah berhubung terus penulis sendiri melalui email beliau
wmfazrul26@yahoo.com
@
USIM's Publisher...
Islamic Sciences University Of Malaysia
71800 Bandar Baru Nilai, Negeri Sembilan.
Tel: 60-7988226 Fax:067986083
www.usim.edu.my

also available in National Library of Malaysia
:hangpa boleh search kat komputer kat sana
ISBN 978-967-5295-15-7
or search Greertz, Clifford @ Religion @ Religion and Sociology. I. Tittle. 200
______________________

kalau hangpa order direct dengan dia exclusive skit.. dapat tandatangan cam yang ku dapat..
RM25 (tidak termasuk Pos)

Read more...

  © Blogger templates Sunset by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP